Bygg Borås

Håkans Bygg drivs och ägs utav mig, Håkan Larsson, och jag startade företaget år 1986 efter att ha arbetat som anställd snickare hos ett annat företag. I företaget finns över 20 års erfarenhet och vår vision är att vara noggranna och lämna ett arbete som vi kan stå för och som gör kunden nöjd!

Bygg i Borås

Välkommen till vårt företag, som är till för alla som behöver hjälp med någonting inom bygg i Borås. Våra medarbetare jobbar alltid målmedvetet, och noggrant och strukturerat. Alla våra kunder ska verkligen erfara att de kan lita på våra hantverkare. Det är vår högsta ambition att alla kunder alltid skall bli helt och fullt ut nöjda.

Nöjda kunder

Om man som kund upplever att det är någonting som man inte är belåten med, då är man välkommen att höra av sig till oss här på företaget. Våra medarbetare kommer att göra allt de kan för att se till som du som kund ska bli nöjd. Vi rättar till det du inte är nöjd med. Bygg i Borås är en bred bransch och vi utför det mesta som den innefattar! Håkans Bygg utför allt inom ny-, om- och tillbyggnation i Sjuhäradsbygden och förutom snickeriarbeten så utför vi också arbeten inom kakel och klinkers. Vi har också många års erfarenhet inom renovering av äldre hus.

Lång erfarenhet

Är du ute efter någon med lång erfarenhet inom bygg i Borås och tycker att ovanstående låter intressant? Då ska du kontakta oss på Håkans Bygg! Eller så går du in på vår hemsida för att få mer information! Du kan också få veta mer om oss genom att klicka här. Självklart så erbjuder vi alla våra presumtiva kunder en gratis offert. Varmt välkommen!

Håkans Bygg – Din lokala leverantör utav bygg i Borås!

Byggservice i Borås – Renovering i Borås – Ombyggnationer i Borås

Allt inom bygg i Sjuhäradsbygden!